Surianu 4, Търгу-Муреш, Румъния
(+40) 726-225-533

Политика за поверителност за казина брокер

На адрес [email protected], достъпен от https://casinosbroker.com/, един от основните ни приоритети е неприкосновеността на личния живот на нашите посетители. Този документ за политиката за поверителност съдържа видовете информация, която се събира и записва от [email protected], и начина, по който я използваме.

Ако имате допълнителни въпроси или се нуждаете от повече информация за нашата Политика за поверителност, не се колебайте да се свържете с нас.

Настоящата политика за поверителност се отнася само за нашите онлайн дейности и е валидна за посетителите на нашия уебсайт по отношение на информацията, която те споделят и/или събират в [email protected] Настоящата политика не е приложима за каквато и да е информация, събрана офлайн или чрез канали, различни от този уебсайт.

Съгласие

С използването на нашия уебсайт вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност и приемате нейните условия.

Събираме информация

Личната информация, която се изисква да предоставите, и причините, поради които се изисква да я предоставите, ще ви бъдат разяснени в момента, в който ви помолим да предоставите личната си информация.

Ако се свържете с нас директно, може да получим допълнителна информация за вас, като например вашето име, имейл адрес, телефонен номер, съдържанието на съобщението и/или прикачени файлове, които може да ни изпратите, и всяка друга информация, която решите да предоставите.

Когато се регистрирате за Акаунт, може да поискаме информация за контакт с вас, включително елементи като име, име на компания, адрес, имейл адрес и телефонен номер.

Как използваме вашата информация

Използваме информацията, която събираме, по различни начини, включително за:

  • Предоставяне, управление и поддръжка на нашия уебсайт
  • Подобряване, персонализиране и разширяване на нашия уебсайт
  • Да разберем и анализираме как използвате нашия уебсайт.
  • Разработване на нови продукти, услуги, характеристики и функционалност
  • Да комуникираме с вас директно или чрез някой от нашите партньори, включително за обслужване на клиенти, за да ви предоставяме актуализации и друга информация, свързана с уебсайта, както и за маркетингови и промоционални цели.
  • Изпращане на имейли
  • Откриване и предотвратяване на измами

Регистрационни файлове

[email protected] следва стандартна процедура за използване на регистрационни файлове. Тези файлове регистрират посетителите, когато те посещават уебсайтове. Всички хостинг компании правят това и е част от анализите на хостинг услугите. Информацията, събирана от лог файловете, включва адреси на интернет протокол (IP), тип браузър, доставчик на интернет услуги (ISP), дата и час, препращащи/изходни страници и евентуално брой кликвания. Те не са свързани с никаква информация, която може да бъде идентифицирана лично. Целта на информацията е за анализиране на тенденциите, администриране на сайта, проследяване на движението на потребителите в сайта и събиране на демографска информация.

Бисквитки и уеб маяци

Както всеки друг уебсайт, [email protected] използва "бисквитки". Тези "бисквитки" се използват за съхраняване на информация, включително за предпочитанията на посетителите, както и за страниците на уебсайта, които посетителят е посетил. Информацията се използва за оптимизиране на преживяването на потребителите чрез персонализиране на съдържанието на нашите уебстраници въз основа на типа на браузъра на посетителите и/или друга информация.

За по-обща информация относно бисквитките, моля, прочетете "Какво представляват бисквитките".

Рекламни партньори Политики за поверителност

Можете да се запознаете с този списък, за да намерите Политиката за поверителност за всеки от рекламните партньори на [email protected]

Трети страни - рекламни сървъри или рекламни мрежи - използват технологии като бисквитки, JavaScript или Web Beacons, които се използват в съответните им реклами и връзки, които се появяват на [email protected] и се изпращат директно в браузъра на потребителите. Те автоматично получават вашия IP адрес, когато това се случва. Тези технологии се използват за измерване на ефективността на техните рекламни кампании и/или за персонализиране на рекламното съдържание, което виждате на посещаваните от Вас уебсайтове.

Имайте предвид, че [email protected] няма достъп до или контрол върху тези бисквитки, които се използват от рекламодатели от трети страни.

Политики за поверителност на трети страни

Политиката за поверителност на [email protected] не се прилага за други рекламодатели или уебсайтове. Затова ви съветваме да се консултирате със съответните Политики за поверителност на тези рекламни сървъри на трети страни за по-подробна информация. Тя може да включва техните практики и инструкции за това как да се откажете от определени опции.

Можете да деактивирате "бисквитките" чрез индивидуалните опции на браузъра си. За да научите по-подробна информация за управлението на "бисквитките" с конкретни уеб браузъри, можете да я намерите на съответните уебсайтове на браузърите.

Права за поверителност на CCPA (Не продавайте личната ми информация)

Съгласно ЗЗП, наред с други права, калифорнийските потребители имат право на:

да поискате от предприятие, което събира лични данни на потребители, да разкрие категориите и конкретните лични данни, които предприятието е събрало за потребителите.

да поискате от предприятието да изтрие всички лични данни за потребителя, които предприятието е събрало.

поискайте от предприятие, което продава лични данни на потребител, да не продава личните данни на потребителя.

Ако подадете искане, разполагаме с един месец, за да ви отговорим. Ако желаете да упражните някое от тези права, моля, свържете се с нас.

Права за защита на данните по GDPR

Бихме искали да сме сигурни, че сте напълно запознати с всички свои права за защита на данните. Всеки потребител има право на следното:

Право на достъп - имате право да поискате копия от личните си данни. Възможно е да ви начислим малка такса за тази услуга.

Право на коригиране - Имате право да поискате от нас да коригираме всяка информация, която смятате за неточна. Също така имате право да поискате да допълним информацията, която смятате, че е непълна.

Право на изтриване - имате право да поискате да изтрием личните ви данни при определени условия.

Право на ограничаване на обработката - Имате право да поискате от нас да ограничим обработката на личните ви данни при определени условия.

Право на възражение срещу обработката - Имате право да възразите срещу обработката на личните ви данни от наша страна при определени условия.

Право на преносимост на данните - имате право да поискате да прехвърлим събраните от нас данни на друга организация или директно на вас при определени условия.

Ако подадете искане, разполагаме с един месец, за да ви отговорим. Ако желаете да упражните някое от тези права, моля, свържете се с нас.

Информация за децата

Друга част от нашите приоритети е добавянето на защита за децата при използването на интернет. Насърчаваме родителите и настойниците да наблюдават, да участват и/или да наблюдават и ръководят тяхната онлайн дейност.

[email protected] не събира съзнателно никаква лична информация от деца под 13-годишна възраст. Ако смятате, че детето ви е предоставило такъв вид информация на нашия уебсайт, силно ви препоръчваме да се свържете с нас незабавно и ние ще положим всички усилия, за да премахнем незабавно тази информация от нашите записи.

Влезте в системата

Регистрация

Възстановяване на паролата

Моля, въведете потребителското си име или имейл адрес, ще получите връзка за създаване на нова парола по имейл.